👌


Its all good :)
Peppar för en ledig dag imorgon â€ïžđŸ‘ŒđŸ˜˜

😓💕

Hade jordens bÀsta mys med Lill bullan ikvÀll, kanske inte exakt som planerat men ÀndÄ.

Starta igÄng bubbel poolen, tÀnde massa ljus (sÄnt som jag Àlskar) lite gulligt fint med handdukar som blev ett hjÀrta, lite Go doft ljus Ä gott Ä dricka Ä lite till tugg. Jaja, hur som sÄ fick jag till en början inte igÄng bubbeln, men efter mycket krÄngel sÄ fick jag pÄ den, hade dÄ inte riktigt fyllt poolen sÄ det sprutade bara vatten in i persiennen, blötte ner 45% av ljusen.... Say no more. Nellie fick till slut komma in Ä vÄran lilla relax (de va lite av en överraskning) jÀtte glad Ä allt blev hon sÄ vi slÀngde av oss klÀderna för att sÀtta oss Ä njuta i ett hÀrligt bad. Jo just ja, jÀtte skönt. Knappt att man kan kalla vattnet ljummet, men glad i minen var hon ÀndÄ Ä vi hade de super mysigt i det knappt ljumma vattnet, skummade ner oss som smÄ tomtar med skÀgg. Jag frös sÄ mycket till slut att jag fick starta bastun för att fÄ upp tempen. Det var hÀrligt nÀr det vÀl blev varmt.
VÄr spa kvÀll blev hur som lyckad, kallt med roligt Ä mysigt. VÄran granne hörde av sej t Nellie för att bada i poolen! Skit skoj!!!!
SÄ hon gick upp pÄ rummet för Ä byta om Ä invÀnta sin vÀn, medans jag plockar bort vÄrat mys sÄ hör jag hur hon ropar;
- mamma!!!! Silver e död...
VÄran Àlskade Lill bubbis har somnat in.
Den hÀr dagliga Turen med att allt ska va perfekt existerar inte i min vÀrld.

SÄ jag önskar vÄr fina Lill vÀn ett fint liv i hamster himlen, jag grÀvde en fin grav till han. En (eller mÄnga)tÄrar blev de ikvÀll.

KÀrlek,vÀrme Ä massa nÀrhet.
/S


RSS 2.0