Söndag

Snart måndag... Skönt🙊

Nellies första rosett!!!! 😍



Bäst Bullan min 💕

Åhhh Gamm Kurt

Gu va jag saknar Kurtis ❤️

Bäst fina❤️ hade gjort mycket för att rå om han !  

Är så himla glad inombords😊😊 något nytt å spännande väntar inom kort!!! 
Jag e glad! 
❤️

Bada nakna

Känns himla skönt å få vara ledig nu några dagar! 😍 infallet blev verklighet med håret, Nellie fick hjälpa mej med håret! För en gångs skull så vart jag nöjd👍

Hejdå Blondie å hej Brownie ❤️

Önskar att jag hade samma pepp å motivation som lillbullan har! Träningar hit å dit, även hemma är de situps å armhävningar å allt möjligt!! 😃



Jätte skönt ute, enda tråkiga är väl slasket! 

Alltså Samirs nya låt! Den e ju bra! "Vi ska bada nakna " tralalala 😂

Kärlek å hejdå

Work hard

Natt 2 igång, kom på igår natt att jag även borde sluta snusa. Men de e Som gott ! 

En annan sak, jag behöver sova mer än 6h när jag jobbar natt. Vem klarar sig på att sova 6h å sedan vara vaken 18h, för att sedan hem å få sej 6h å sen vara vaken ytterligare 18-20h. Helt ologiskt för mej! 

Klev upp rätt tidigt idag för att fara ut å jobba, är helt mör i kroppen. Känns som mina armar är spagetti. Hade varit skönt med en lång å skön massage. Åhhh... Typ en spa helg skulle jag kunna göra mycket för just nu! Äta god mat å en riktigt god vin t det 😇 meeen, önska kan man alltid göra. 
"Work hard, play hard" 

Hejdå

Tanken räknas ?

Nu har jag jordens utväxt i håret, vet inte riktigt vad jag har för färg, känns som en impuls grej som när som helst exploderar å jag är mörkhårig!! 
Ska sola mej mörk å förhoppningsvis snyggare, är blek dom snön å lite halv fet på det. Borde nig ta en promenad till suntan å samtidigt göra nå konstiga röv övningar så kanske jag får en rumpa också. Låter som en fin plan? 
Jobbar man natt så är hjärnan igång, tänker lixom allt jag borde göra. Men i slutändan så kommer jag lix hem å lägger mej å sover, å när jag vaknar så är jag super hungrig å då panik köper jag en pizza med extra bea på, lägger mej sen på soffan å beklagar min trötthet å tar en snus å he på en film. 
Åter på jobbet å timmarna går, sen kommer dom här nyttig tankarna tillbaka .
Tillbaka på ruta ett igen. Tanken.
Som de sägs så är de ju tanken som räknas? Eller ?

Plugget går fint, uppgifterna som e inlämnade  e iallafall godkända. De e positivt. Pepp på den! ☺️

Nedräkning påbörjad. Jag e trött. 2 nätter kvar. 

Hejdå! 


RSS 2.0