LESS

grymt jävla less är man!
Rent teoretiskt, så skaffar man barn för att alltid ha sitt barn nära hos sej, dvs varje dag!
Sen om så olyckligtvis man skulle separera från pappan till barnet så blir det oftast varannan vecka man får träffa sitt barn, för barn behöver både sin mamma och sin pappa.
MEN! Skulle det vara så att barnet vill hälsa på sin mamma eller sin pappa fast att det inte är "rätt" vecka så borde man väl som förälder förstå de? Och självklart tillåta det?
Min dörr står då jävla öppen dag som natt för Nellie, den är inte stängd då det är "pappa vecka", eller säga åt henne att hon måste gå till pappa för att det är pappa vecka nu och inte mamma vecka.
Sen finns det ju en uppfinning som heter telefon, och telefonen är till för att användas, så vill Nellie ringa sin pappa eller vem som helst, då tar hon upp sin telefon och ringer sin pappa.
Man säger ju inte att nu är det mamma vecka, och då får man inte ringa sin pappa.

Men alla verkar inte ha det tankesättet, eller så är fallet som denna att man följer någon annans "kalender" och där står det inte att man får ringa eller besöka sin mamma, för det är inte rätt vecka.

Sen när man har gemensam vårdnad, då ska man hjälpa varandra och kunna kommunicera saker och ting gällande sitt barn.

Jag kommer ju bli gråhårig i förtid känn jag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stå på dig Sandra. Du har såklart helt rätt, lika mkt rätt som Nellie har att få ringa vem av sina föräldrar hon vill, närsom på dygnet! Sitt barns bästa går ju först, inte ens egen m "lagar" och principer. Hoppas det löser sig. Kram!

2012-05-31 @ 22:28:07
Postat av: Linda

Stå på dig vännen! Håller med ovanstående kommentar!! Nellie får besöka vem av hon vill när hon vill, ni är båda hennes föräldrar och hon måste ju få träffa er när hon vill. KRAM vännen!

2012-06-02 @ 09:50:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0